Партньори
Наши продукти
Massive multiplayer games united in a single portal
Original game play and fascinating design
Различни жанрове според интереса на играча.
40+ languages
25 million registered players
2,000,000 active players
Easy localizable games. Code/Design/Text completely separate
Препоръчани игри

Tropicalla is a Free to Play social survival game featuring humorous and engaging story line set in unique funny environment on deserted tropical island.

You are placed in a situation where you have to survive on your own after a plane crash without the luxuries of the modern ...

За контакти:

Добре дошли в автоматичната система за връзка с XS Software! Любезно ви молим да ПОПЪЛНИТЕ ВСИЧКИ полета в следните форми, за да можете максимално да улесните получателя на вашето съобщение.

Вашето съобщение е много важно за нас и ще се постараем да го обработим и изпратим отговор до максимум 3 работни дена. Въпреки този срок, моля имайте в предвид че екипът ни е много зает, което може да доведе до забавяне на отговора ни до вас.

Ако отговора на вашия въпрос може да бъде открит в FAQ (често задавани въпроси) секцията на упътването на конкретния продукт, е много вероятно да не получите отговор от нашия екип.
Груб език на вашето съобщение ще доведе до забрана за задаване на въпрос и добавяне на вашите данни (email и IP адрес) в черен списък.

Тема на вашия въпрос е:

Свържете се с нас

XS Software JsCo

15 Tintiava

Sofia, Bulgaria